Werkwijze

Onduidelijkheid... Van het kastje naar de muur... Het zijn termen die in het woordenboek van Pobeka niet voorkomen. Belangrijk voor iedereen is het, dat afspraken duidelijk zijn en dat iedereen weet waar hij aan toe is. Wij hechten zeer aan een open communicatie. Daarom houden wij het graag simpel en duidelijk. Dit betekent dat wij altijd met één contactpersoon werken. Hij is degene die zorgt voor de contacten met de opdrachtgever. Hij coördineert als projectleider binnen de groep en bewaakt dus het gehele proces van A tot Z, zodat wij te allen tijde ook duidelijk en transparant blijven.

Pobeka is het aanspreekpunt én de aannemer waar de diverse bedrijven in participeren. Pobeka opereert ook als verkoopbureau. Pobeka is op deze manier projectmanager - projectbegeleider en projectuitvoerder.

Werkzaamheden

Pobeka is specialist op vele gebieden. Of het nu gaat om grond- weg- en waterbouw of groenvoorziening. Pobeka doet het. Wij leggen niet alleen groenvoorzieningen en sportvelden aan, wij onderhouden ze ook. Eerder al legden wij diverse sportvelden van Uden en Sint Michielsgestel aan.

Wij leveren ook geluidwerende voorzieningen. Echter ze zijn groen en vormen na verloop van tijd een prachtig groene aanvulling op het landschap. De bekende grijze betonnen keerwanden kunnen niet tippen aan deze prachtige verfraaiingen. Pobeka geeft groeigarantie. Dit wil zeggen dat de visuele verwachting gedurende een aantal afgesproken jaren gewaarborgd is.

Of het nu om riolering, groot grondverzet of vervuilde grond gaat, groenaanleg, onderhoud of om aanleg van tuinen gaat, rooi- en snoeiwerkzaamheden of om aanleg van rotondes gaat, Pobeka kan dit allemaal voor u organiseren en uitvoeren voor eigen risico. Ook onze jongste loot: de betonwerken, behoort nu tot de mogelijkheden.